edh

Începând de luna aceasta, angajații societății Eltrans pot începe activitatea de ridicare a mașinilor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cosmin Andrei.

Reprezentanții Primăriei Botoșani au obținut toate avizele și aprobările necesare începerii activității de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. Utilajul este funcțional și rămâne ca șefii Eltrans să decidă când vor începe această activitate.

„Începând de astăzi, intră în sarcina companiei Eltrans să se organizeze pentru ridicarea mașinilor. Astăzi am semnat documentele care au autorizat utilajul pentru ridicarea mașinilor, un utilaj care a fost achiziționat de primărie. Utilajul este funcțional, cei de la Eltrans trebuie să desemneze o persoană care să deservească acest utilaj, să pregătească terenul pentru depozitarea mașinilor și să înceapă activitatea”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei care a promis că nu vor fi abuzuri din partea angajaților Eltrans așa cum s-a întâmplat în perioada HRS.

„Mașinile nu vor fi ridicate decât de pe domeniul public, în urma unei comenzi pe care o transmite Poliția Municipală. Avem instrumente de control și asupra societății Eltrans, prin Consiliul de Administrație. fiind în subordinea Consiliului Local, putem modifica oricând regulamentul. Compania Eltrans nu mai pune profitul pe primul loc astfel încât să facă abuzuri”, a adăugat viceprimarul municipiului.

De mai bine de patru luni, Eltrans administrează o parte din parcările municipiului Botoșani iar șoferii care nu plătesc își găsesc mașinile cu roțile blocate.

„De la începutul activității de blocare și până astăzi, nu am primit nicio sesizare în ceea ce privește abuzurile celor de la Eltrans în parcările concesionate. Au fost blocate destul de multe mașini dar au acționat conform legii. Poate și tariful acceptabil pentru deblocare nu a dus la reclamații”, a mai precizat Cosmin Andrei.

Articolul precedentRoman și Soiledis ratează meciul cu Dinamo
Articolul următorPSD a respins alocarea banilor pentru două drumuri din județul Botoșani