Proiectul „Teatrul ne face bine” demarat de teatrul Vasilache

0
33

Teatrul pentru Copii şi Tineret  „Vasilache”, în parteneriat cu Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean „Mavromati”, dă startul Programului umanitar „Teatrul ne face bine”. „Programul are drept scop prezenţa Teatrului <Vasilache>, lunar, cu un spectacol oferit probono în primul rând copiilor pacienţi internaţi, rudelor  însoţitoare cât şi personalului instituţiei medicale, pentru a contribui la ameliorarea condiţiei psihice a copiilor internaţi, pentru a-i ajuta să depăşească şi prin acest fel condiţia de pacient cu toate elementele contextuale ce ţin de specificul acestei situaţii”, a declarat Marius Rogojinschi, directorul Teatrului „Vasilache”.

Primul spectacol va avea loc mâine, începând cu ora ora 15.00, în holul mare (parter) al clădirii centrale. Actorii de la „Vasilache” vor prezenta spectacolul „Capra cu trei iezi”.

Nutrim speranţa că prin această inițiativă contribuim benefic, prin mijloacele specifice teatrului, la o altă formulă de implicare în viaţa socială a municipiului. Teatrul ne face bine”, a mai precizat Marius Rogojinschi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.