Pro România și-a găsit candidat la Primăria Botoșani

0
48

O cunoscută femeie de afaceri din municipiul Botoșani s-a înscris în Pro România și ar putea candida la primărie. Mihaela Stoiciuc Vasilică nu a mai făcut până acum politică și spune că este decisă să se implice.

“Este un prim pas pentru mine în viața politică. Este un prim pas pe care l-am făcut cu dreptul. Politica nu se face de pe tușă, politica se face implicându-ne. Fiecare dintre noi trebuie să se implice. Este o alegere care mie mi-a confirmat că pot rămâne eu însămi, fără alte constrângeri. Un altfel de politică”, a afirmat Mihaela Stoiciuc Vasilică.

Mihaela Stoiciuc Vasilică ar putea fi candidatul Partidului Pro România la Primăria municipiului Botoșani. În ultima perioada, ea a avut mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care se face administrație în Botoșani. Reprezentanții acestui partid spun că încă nu a fost decis candidatul la Primăria Botoșani dar Mihaela Vasilică este una dintre variante.

“Distinsa doamnă Mihaela Stoiciuc Vasilică poate să fie candidat. La noi se stabilește într-un for statutar. La următoarele ședințe o aștept alături de noi, o apreciez foarte mult pentru ceea ce a făcut în domeniul antreprenoriatului. Mă bucur că a ales să participle activ și în viața politică. Noi o vom susține”, a precizat Mihaela Huncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.