O femeie în vârstă de 44 de ani ani a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier care s-a produs joi seara, în orașul Darabani.

Femeia a traversat strada pe o trecere de pietoni, împreună cu cele două fiice ale sale, iar la un moment dat a fost lovită în plin de un autoturism marca Volkswagen.

Potrivit site-ului Dărăbăneni.ro, accidentul a avut loc în centrul orașului Darabani și a fost provocat de un tânăr de 22 de ani din Havârna, care nu a acordat prioritate celor 3 persoane care traversau regulamentar strada. Din imaginile video se vede cum pietonii se asigură înainte de a traversa strada 1 Decembrie pe marcajul pietonal. Mama fetelor a fost lovită în plin și proiectată la 8 m distanță. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, dar acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi, fiind transferată în aceeași zi la Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani.

Articolul precedentAccident pe o trecere de pietoni din Darabani
Articolul următorPro România și-a găsit candidat la Primăria Botoșani