Președintele FRA: În România, eu nu pot organiza o competiție de nivel internațional pe pistă

0
40

România nu poate organiza un Campionat European sau Mondial de atletism, la seniori, deoarece nu există un stadion care să îndeplinească toate condițiile impuse pentru o astfel de competiție.

Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism, a precizat că este o mare problemă în ceea ce privește bazele sportive în care se pot organiza competiții internaționale.

„Bazele sportive reprezinta una dintre problemele pe care le are sportul în momentul de față. Voi merge personal să discut cu primari și președinți consilii județene. În momentul în care se gândesc să facă o bază sportivă, să ia legătura și cu federațiile. În momentul de față, în România, eu nu pot organiza o competiție de nivel internațional pe pistă. Doar la Cluj pot organiza un campionat european de juniori. De aceea nu ocupăm de cros, alergare pe șosea… Ar fi cazul să începem să facem baze sportive și să putem organiza competiții. Unul din obiectivele federației este de a aduce competiții internaționale dar trebuie să avem baze sportive”, a spus Florin Florea care în acest week-end a fost prezent la Campionatul Balcanic de cros de la Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.