Ponta a anunțat că nu candidează la prezidențiale: „Vom avea un candidat cu care eu o să mă mândresc”

0
33

Victor Ponta nu va candida la alegerile prezidențiale de la finalul anului viitor. El a declarat că Pro România va avea un candidat foarte bun care va fi susținut.

Fostul lider PSD susține că la alegerile prezidențiale, Pro România ar putea fi singurul partid de stânga care va avea candidat.

„La prezidențiale vom avea un candidat cu care eu o să mă mândresc și o să facem toți campanie pentru el. Nu va fi Victor Ponta acel candidat dar voi face campanie pentru acel candidat. Dacă PSD nu își pune candidat la prezidențiale sau dacă va candida domnul Dragnea, Pro România va avea un candidat de centru-stânga. Domnul Iohannis, domnul Tăriceanu sunt pe dreapta. Dragnea numai stânga nu e”, a spus Victor Ponta.

Dacă la prezidențiale nu va candida, în schimb o va face la alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor. El spune că va fi primul pe lista Partidului Pro România.

„La Parlamentul European eu voi fi pe primul loc dar nu merg la Bruxelles. Mă voi retrage să intre ceilalți. Vreau să arăt că fiecare de pe listă este un om pe care îl asum. Sunt oameni în care eu am încredere. Înțeleg că și domnul Orban va fi pe primul loc la PNL. Și domnul Cioloș. Mă aștept ca și domnul Liviu Dragnea să fie pe primul loc la PSD. Să-i garanteze pe cei care vin. Că o fi Dăncilă, Carmen Dan. O fi toți din Teleorman”, a mai spus Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.