Ponta: „Când va demisiona, Dragnea nu se va duce acasă”

0
18

Victor Ponta este în război cu Liviu Dragnea și nu se gândește la nicio colaborare cu PSD atâta timp cât acest partid este condus de actualul președinte.

Ponta susține că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze din funcția de președinte al Partidului Social Democrat în momentul în care a primit a doua condamnare. În același timp, președintele Pro România a lăsat să se înțeleagă că Dragnea va fi condamnat cu executare.

„În momentul în care a fost condamnat în al doilea dosar, domnul Dragnea trebuia să se retragă. Prostiile astea cu statul paralel, cu Soros, nu le crede nimeni. Sunt un praf în ochi. Eu am demisionat și m-am dus acasă. Când va demisiona, Dragnea nu se va duce acasă. În fața legii. Cu Brazilia avem acord de extrădare”, a afirmat Ponta la Botoșani.

Liderul Pro România ia în calcul o colaborare cu PSD dar numai în condiția în care acest partid nu va mai fi condus de Liviu Dragnea. De asemenea, el mai pune o condiție pentru a sprijini Partidul Social Democrat.

„Dacă pleacă domnul Dragnea cu echipa lui și dacă PSD-ul își cere scuze pentru ce s-a întâmplat pe 10 august și revine la un gen de politici pentru educație, sănătate, de centru stânga. Termină cu nebuniile lui Dragnea. Putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să avem candidați comuni. (…) Pe 3 octombrie se va dezbate în Parlamentul European situația României. Domnul Viktor Orban, de care nu-mi place personal, s-a dus în Parlamentul European și s-a bătut acolo, a zis ce avea de zis, în engleză. Poate doamna Dăncilă să meargă în Parlamentul European să le vorbească în engleză. Nu are cine să ne apere în Parlamentul European. La 1 ianuarie avem președinția Uniunii Europene. Mi-aș dori un prim-ministru cum e Corina Crețu. În PSD sunt oameni de o sută de ori mai buni”, a mai spus Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.