Patronul FC Botoșani e nemulțumit după egalul de la Voluntari: Un punct este o mică minciună

0
45

FC Botoșani a plecat cu un punct de la Voluntari și nu a reușit să se răzbune pe ilfoveni după meciul de marți din Cupa României. Deși a jucat cu un om în plus timp de 90 de minute, FC Botoșani a obținut doar un punct.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, consideră că nu a fost penalty pentru Voluntari dar spune că nu îi reproșează arbitrului Sebastian Colțescu semieșecul de astăzi.

„O înfrângere azi era și mai dureroasă. Un punct este o mică minciună. Am oblojit rana care e deschisă. Eu spun că nu a fost 11 metri. Ca să nu ai ocazii și să dai un gol dintr-un 11 metri care nu a fost… Parcă avem un pic de ghinion. Cu Voluntari, parcă și arbitrii sunt mai pentru Voluntari. Nu pot să spun că am pierdut puncte din cauza lui Colțescu. Am fost precipitați în apărare. Am avut ocazii. Nu e ușor să bați o echipă care se apără. Am avut niște ocazii. Nu prea înțeleg ce a vrut să facă Costel cu trei fundași centrali. E treaba lui și sper să-i iasă la meciul cu Dinamo. Bine că nu am luat bătaie. Nu e vorba de punctul câștigat ci de moralul jucătorilor. Era nedrept să ne bată o echipă mai slabă, dintr-o jumătate de greșeală de arbitraj”, a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.