Cu doar 9 puncte obținute din 30 posibile, FC Botoșani este pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, a părăsit Cupa României iar jocul nu dă prea mari speranțe.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani , a fost foarte tolerant cu antrenorul Costel Enache și cu jucătorii dar după egalul de la Voluntari a spus că va trece la măsuri dure dacă echipa pierde cu Dinamo.

„În momentul acesta este o lipsă de încredere a jucătorilor. Puțini antrenori scot echipa din criză. Costel poate să o scoată. Toți jucătorii îmi povestesc de atașamentul față de Costel. Toți jucătorii sunt cu el. (…) Echipa nu știe să câștige iar starea de presiune asupra noastră e din ce în ce mai mare. Meciul cu Dinamo este hotărâtor pentru filozofia echipei. Sper să găsească o soluție Costel ca să nu ne bată Dinamo acasă. Dacă ne bate Dinamo, am declanșat criza. Noi suntem în criză dar criza profundă vine dacă ne bate Dinamo. Este un ultimatum pentru toți. De la Costel în sus sau în jos. Dacă batem pe Dinamo, e momentul în care ieșim din colaps”, a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentPatronul FC Botoșani e nemulțumit după egalul de la Voluntari: Un punct este o mică minciună
Articolul următorIBĂNEȘTI. Premii pentru copiii născuți în An Centenar și pentru cei care au împlinit 18 ani în 2018