Moldovean prins de polițiștii de frontieră după ce a trecut ilegal granița

0
43

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut efectuează cercetări cu privire la un cetăţean moldovean care a fost depistat pe teritoriul României, imediat după ce a trecut ilegal frontiera de stat.

Ieri dimineață, în jurul orei 06.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere cu ajutorul sitemului SORIC, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași au observat, pe malul românesc al râului Prut, un cetăţean moldovean, care a trecut frontiera de stat dinspre Moldova către România.

Imediat, în zonă s-a deplasat un echipaj din cadrul sectorului, care a reţinut un cetăţean vorbitor de limba rusă, fără documente de identitate.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit faptul că cetăţeanul moldovean este V.M., în vârstă de  37 de ani, care a trecut ilegal frontiera de stat, pe direcţia localităţii Rădăuţi Prut, cu scopul de a efectua munci agricole.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, cetăţeanul moldovean fiind predat autorităţilor vecine în baza acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.