Directorul general al SC Urban Serv SA, societatea care se ocupă se salubritatea municipiului Botoșani, de colectarea deșeurilor și administrarea piețelor și cimitirelor, a demisionat ieri după amiază din funcție.

Decizia a fost înaintată în ședința de ieri a Consiliului de Administrație dar va rămâne în cadrul societății pe funcția de producție.

“Este o decizie personală. Am renunțat la mandatul de director începând cu data de 18 martie din motive personale, de sănătate. Sunt decizii care trebuie luate în perioada imediat următoare. Este o perioadă în care s-a schimbat legislația în ceea ce privește gestionarea deșeurilor și urmează se se încheie acte adiționale la contractile în derulare, umează să gestionăm problema serviciului de salubrizare a cărui contract expiră la jumătatea anului în curs. Persoana care vine trebuie să intre în problemele respective, sunt problem cu bătaie pe termen lung, care vor implica societatea pentru următorii 8-10 ani. Nu voi părăsi societatea, voi ajuta persoana care va fi nominalizată în funcția de director general”, a spus Simion Drelciuc.

Drelciuc lucrează din 2010 la Urban Serv iar din februarie 2013 a devenit director general al societății de salubritate.

Articolul precedentBărbatul prins în Vama Stânca a ajuns după gratii
Articolul următorMoldovean prins de polițiștii de frontieră după ce a trecut ilegal granița