FC Botoșani a reușit să învingă cu scorul de 2-1 pe CFR Cluj și a rămas în lupta pentru play-off. La finalul jocului, antrenorul Marius Croitoru le-a transmis un mesaj clujenilor care au acuzat că FC Botoșani a refuzat amânarea partidei deoarece ar face jocurile altor echipe.

“Noi nu jucăm pentru nimeni chiar dacă unii au făcut speculații că avem interese. Nu avem niciun interes. Singurul nostru interes este să câștigăm fiecare meci. Noi suntem o echipă mică, o echipă care jucăm numai și numai pe teren, o echipă care vrem să devenim mare de la meci la meci. De aia îmi propun să joc numai la victorie. Câteodată reușim, câteodată nu reușim. În seara asta am reușit pentru că băieții au jucat extraordinar, este meritul lor, mă bucur pentru ceea ce au reușit. Când se câștigă este numai meritul lor. Sunt niște băieți incredibili, admirabili. Nu e ușor să joi trei meciuri în șapte zile”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul botoșănean a afirmat încă o dată că decizia ca acest meci să se joace a aparținut exclusive jucătorilor din lot și nu conducătorilor.

“Este treaba lor ce au declarat. Eu am spus doar punctual de vedere al jucătorilor. Îii mulțumim domnului Iftime că a ținut cont de el. Atâta timp cât echipa asta joacă și joacă destul de bine, este normal să se țină cont de părerea fotbaliștilor”, a mai spus Marius Croitoru care deja se gândește la următorul joc pe care FC Botoșani îl va disputa în deplasare, la Clinceni.

“Îmi doresc din tot sufletul ca meciul de sâmbătă să fie cea mai importantă victorie”, a afirmat antrenorul FC Botoșani.