Alin Minteuan: “Nu putem să ne plângem de arbitraj”

0
62

Deși au pus mare presiune pe arbitrii atât înainte cât și în timpul meciului, la final clujenii au recunoscut că înfrângerea suferită nu a fost din cauza arbitrilor ci a greșelilor comise.

Nervos după înfrângerea suferită, Dan Petrescu nu a venit la conferința de presă. Locul lui a fost luat de Alin Minteuan care a spus că „Bursucul” nu se simte prea bine.

“Din păcate mă aflu din nou în fața voastră, după meciul de cupă, unde am ieșit afară. Tot aici la Botoșani. A fost un meci destul de greu în seara asta. Cei de la Botoșani au fost mult mai eficienți, au avut două șuturi pe poartă, au înscris două goluri. Noi am încercat să le punem problem, am avut câteva situații foarte bune, am reușit să egalăm, am avut o ocazie la 1-1 prin Golofca, a ratat și s-a întors soarte jocului. Golurile nu le-au dat arbitrii. Asta este clar. Golurile le-am primit noi pe niște greșeli personale. Arbitrul nu ne-a scos mingea din poartă. Au fost câteva lucruri pe durata jocului dar nu putem să ne plângem de arbitraj”, a spus Alin Minteuan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.