Livrator de pizza, atacat și lăsat fără banii de încasări – găsit inconștient, în scara unui bloc din Botoșani

0
16

Angajatul unei pizzerii din Botoșani, în vârstă de 23 de ani, care se ocupa cu livrarea la domiciliu, a fost atacat de către o persoană necunoscută într-o scară de bloc din zona Aleea Parcul Tineretului. Atacul a avut loc în seara zilei de luni, 23 ianuarie 2023, în jurul orelor 21:00.

 

Tânărul ajunsese la locație întrucât avea de livrat o pizza. După ce a onorat comanda, ar fi coborât spre ieșirea din imobil, moment în care s-ar fi întâlnit cu un bărbat care avea glugă pe cap. Acesta l-a împins iar în cădere s-ar fi lovit la cap de balustrada de pe casa scării și și-a pierdut cunoștința, informează botosaneanul.ro.

Ulterior, a fost găsit de niște tineri, care au alertat autoritățile.  Și-a revenit abia în ambulanță unde a constatat că îi lipsesc banii din încasări, în valoare de 2500 de lei. Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, cu un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.