UPDATE. Liviu Ciubotariu este noul antrenor al FC Botoșani. Mâine semnează

0
36

FC Botoșani se va despărți mâine de antrenorul Costel Enache și tot mâine va semna Liviu Ciubotariu. Informația a fost confirmată de Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani. 

Iftime a discutat cu Ciubotariu și s-au înțeles în privința contractului, urmând ca mâine să se semneze actele.

„De principiu ne-am înțeles. Mâine vine la Botoșani. Tot mâine mă văd și cu Costel Enache și facem predarea. Mâine vom stabili toate detaliile. Va sta la Botoșani cât poate. Nu îl dau afară. Este ca la orice antrenor. În măsura în care are energie suficientă pentru a ajuta grupul, îl țin. Când văd că nu mai poate, îl schimbă. Îmi pare bine pentru Costel că și-a găsit o altă echipă. El este un antrenor foarte bun. La noi, a intrat într-un impas și nu mai avea aceeași rezonanță cu echipa”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Fostul fundaș Liviu Ciubotariu a jucat la Progresul, Pandurii, FC Național, Dinamo, Standard Liege și Antwerp. Cariera de antrenor și-a început-o la FC Național în 2006. De atunci, a mai antrenat pe CS Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, Poli Iași și FC Vaslui. În ultimii ani a antrenat în zona arabă la Faisaly și Al Ta’ee.

UPDATE. Contactat telefonic, Liviu Ciubotariu a evitat să vorbească despre FC Botoșani. El a spus că după semnarea contractului și prezentarea oficială, va face primele declarații.

„Să semnez contractul și apoi discutăm. Așa mi se pare normal. Nu pot să fac declarații până nu am contractul semnat. Să fiu prezentat oficial și apoi o să declar. În momentul de față nu pot să vorbesc pentru că nu dă nici bine”, ne-a spus Liviu Ciubotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.