FC Botoșani se desparte în această iarnă de trei jucători veniți în ultima jumătate de an. Este vorba de albanezul Enriko Papa, de sârbul Nikola Trujic și croatul Marko Brekalo.

Pe lista celor care vor pleca se numără și Sebastian Chitoșcă, un jucător care nu a impresionat de când a venit la FC Botoșani. El a evoluat pe mai multe posturi în perioada Enache dar evoluțiile nu au fost pe măsura așteptărilor.

„Cred că o să-i dăm drumul lui Enriko Papa. S-a aglomerat foarte mult zona respectivă. Îi avem pe Rodriguez, Oaidă, Karaboue. Oaidă este o prioritate pentru noi. Papa a înțeles că are șanse mici să joace și îi dau drumul. Brekalo pleacă sigur. Cred că va pleca și Trujic”, a spus Valeriu Iftime.

De asemenea, o parte din jucătorii tineri din lot vor fi împrumutați la echipe de Liga a 2-a. Șefii FC Botoșani consideră că nivelul ligii a 3-a este prea slab pentru Ianos Brînză, Alex Piftor, Eduard Florescu.

„Jucătorii tineri vor fi împrumutați la echipe de liga a 2-a. Nu pleacă niciunul definitiv. Vor fi împrumutați la echipe de Liga 2 pentru că au nevoie de jocuri”, a mai spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentNumărul asistaților social în creștere în județ
Articolul următorGaleria FC Botoșani l-a urat pe Cornel Șfaițer: „Poate că vă răzgândiți și la FC reveniți” FOTO&VIDEO