Galeria FC Botoșani l-a urat pe Cornel Șfaițer: „Poate că vă răzgândiți și la FC reveniți” FOTO&VIDEO

0
56

După plecarea lui Cornel Șfaițer, FC Botoșani a rămas fără galerie. Sancționați de jandarmi și rămași fără sprijinul oamenilor din club, liderii galeriei FC Botoșani au decis să nu mai vină la meciurile de pe Municipal.

În schimb, au venit astăzi la Vorona acolo unde fostul președinte al FC Botoșani organizează an de an un festival de datini și obiceiuri de iarnă. Vreo 20 de ultrași au venit și l-au urat pe Cornel Șfaițer și i-au cerut să revină la FC Botoșani.

”Toată lumea s-a mirat / Când de la FC a plecat / Motive o fi fost multe / Știute și neștiute / Așa a considerat / Poate n-a fost respectat / Cred că a fost ceva major / Că n-a renunțat ușor / Dar mai bine ar fi să tac că fotbalul e mai sărac / Fără Șfaițer implicat / Poate anul care vine o să fie iarăși bine / Poate că vă răzgândiți și la FC reveniți”, i-au transmis suporterii FC Botoșani lui Cornel Șfaițer.

Ultrașii botoșăneni erau pregătiți și pentru un show cum nu se mai vede pe stadioanele din România dar după primele petarde au intervenit jandarmii și au fost nevoiți să renunțe.

Fostul președinte al FC Botoșani le-a cerut membrilor galeriei să revină alături de echipă și să-i încurajeze pe jucători.

„Îmi pare rău că galeria nu a luat parte la ultimele etape. Botoșaniul avea nevoie. Eu le-am cerut tot timpul s fie cuminți, să fie lângă echipă. Nu le-am cerut să fie solidari cu mine. Îmi aduc aminte cu mare drag ce însemna galeria FC Botoșani în 2013 când am promovat. Și în Liga a II-a am avut o galerie frumoasă. E păcat”, a spus Cornel Șfaițer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.