Liviu Ciobotariu nu renunță la play-off: „Vom merge la Constanța să luăm cele trei puncte”

0
40

FC Botoșani a pierdut două puncte importante în bătălia pentru play-off iar acum trebuie să învingă pe Viitorul pentru a avea asigurat locul șase. În cazul unui rezultat de egalitate între Viitorul și FC Botoșani, Poli Iași poate profita.

Liviu Ciobotariu a recunoscut că echipa sa a câștigat un punct în meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan și că Fabbrini&Co nu au jucat ceea ce ar fi trebuit.

„Un joc foarte greu. După patru victorii consecutive a venit și un semieșec. Îmi pare rău că a venit acasă, în fața propriilor suporteri, la un meci cu o miză foarte mare. Ne-am dorit să câștigăm acest joc însă trebuie să recunosc și să spun că astăzi am câștigat un punct. Am întâlnit o echipă bine organizată, masivă, solidă. Am încercat în această săptămână să nu pun presiune pe jucători pentru că era un joc foarte important însă eu cred că s-a simțit această presiune. Nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm. Am fost blocați pe faza de atac, în special la interii noștri. Mă refer la Fulop și Fabbrini. Ne-au blocat foarte bine și benzile. Ne-a lipsit Rodriguez, omul care leagă jocul la mijlocul terenului, nu este o scuză. Gaz Metan a făcut un joc foarte bun, ne-au dominat. Încă nu s-a terminat campionatul, nu am renunțat la visul nostru. Mai avem un joc, o să ne jucăm șansa. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte bună, vom merge să luăm cele trei puncte și să facem o bucurie suporterilor. Îmi pare rău că astăzi i-am dezamăgit. Sunt dezamăgit pentru oraș, pentru suporteri, pentru conducerea clubului”, a spus Liviu Ciobotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.