FC Botoșani vinde încă un jucător la FC SB

0
62

După Cătălin Golofca, Olimpiu Moruțan și Mihai Roman, FC Botoșani îl vinde și pe Răzvan Oaidă la FC SB. FC Botoșani va încasa 700.000 de euro și va avea 15% dintr-un viitor transfer.

Pentru Răzvan Oaidă este un transfer foarte bun ținând cont că la Botoșani are contract de 2000 de euro lunar iar la FC SB va primi 12.000 de euro.

”Am vorbit înainte de meci. Am vorbit cu domnul Iftime și i-am spus ”mi-am propus ceva. Dacă voi câștiga meciul cu Craiova, am să-ți dau prețul pe care l-ai cerut pe Oaidă”. După meci am zis ”am promis, să facem actele”. Am întârziat-o pentru că au fost niște pretenții. Trebuie să îl iei tu cu 700.000 și să îl dai cu 30 de milioane de euro. 700.000 de euro am dat. Vine la vară”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Până acum, FC Botoșani a încasat 1,8 milioane de euro de la FC SB, la care se adaugă cei 700.000 de euro pentru transferul lui Oaidă. De asemenea, FC Botoșani mai poate încasa câteva sute de mii de euro dacă Moruțan și Oaidă vor fi fi vânduți în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.