Liberalii din Botoșani au ieșit în stradă pentru a cere autostradă A8 FOTO&VIDEO

0
30

Liberalii din Botoșani au început campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Aceștia au organizat astăzi un marș pe străzile municipiului Botoșani și spun că încearcă să determine guvernul să realizeze autostrada Iași – Tg. Mureș.

Aproximativ 50 de membri și simpatizanți PNL au venit cu mașinile, în această dimineață, în parcarea supermarketului Kaufland și au pornit într-un marș pe traseul strada Sucevei – Pacea – George Enescu – bulevardul Eminescu – Calea Națională – Cuza Vodă. Ei spun că vor să atragă atenția că Moldova are nevoie de o autostradă pentru a se putea dezvolta.

„Avem un marș auto pentru a arăta autorităților de la București că vrem să avem o autostradă, să avem drumuri bune, pentru a putea circula în condiții decente, pentru a veni investitorii să investească în zona noastră. Este o zonă defavorizată, în care drumurile sunt sub orice critică. Ipocrizia guvernanților a ajuns la extrem, prinzând în buget o sumă infimă  pentru realizarea autostrăzii, sumă care nu ajunge nici măcar pentru un metru de autostradă”, a spus consilierul local Maricel Maxim.

La acest marș au fost în special liberali din municipiul Botoșani. Cu excepția lui Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, ceilalți primari liberali din județul Botoșani nu au participat la acest marș. Nici măcar Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, nu a fost prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.