FC Botoșani ratează play-off-ul în ultima etapă

0
51

Cu un egal la Viitorul, FC Botoșani ar fi fost acum în play-off. Elevii lui Liviu Ciobotariu au făcut cel mai slab meci exact la cel mai important meci din acest campionat.

FC Botoșani a început foarte slab meciul și a permis echipei lui Gică Hagi să controleze jocul. Viitorul și-a creat câteva șanse bune de a marca prin Băluță și Calcan dar Fraisl și-a salvat echipa. Dominarea gazdelor avea să se concretizeze în minutul 26, când Houri reușește deschiderea scorului. Mijlocașul Viitorului a șutat plasat de la 20 de metri iar Fraisl nu a mia reușit să-și salveze echipa.

Tot Viitorul a fost echipa mai periculoasă dar la pauză scorul era 1-0.

În partea secundă, Viitorul începe mai bine, Calcan este aproape de a majora scorul dar încă o dată Fraisl își salvează echipa. În minutul 56 , Viitorul are o ocazie incredibilă dar Drăguș și Hagi trimit în bară la aceeași fază.

Pe final, Viitorul a făcut pasul înapoi și a permis botoșănenilor să atace. În minutul 79, Golofca rămâne față în față cu portarul Viitorului dar șutează incredibil de slab. Ongenda își bate joc dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri iar partida se încheie cu victoria echipei Viitorul care prinde play-off-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.