L. Ciobotariu: „Doar noi și Dinamo am reușit să câștigăm două meciuri în acest an”

0
53

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, este foarte bucuros după a doua victorie consecutivă din 2019 și începe din nou să spere la play-off.

Meciul cu Voluntari a fost mai greu decât se așteptau suporterii și oficialii FC Botoșani iar antrenorul Liviu Ciobotariu a recunoscut că a avut mari emoții pe final.

„Un joc greu pentru noi, am anticipat acest lucru. Am spus-o și la conferința de presă că de când a venit Cristiano Bergodi, Voluntari arată foarte bine. Am văzut și primul joc al lor cu Sepsi, au marcat patru goluri. Mă bucur foarte tare că am câștigat cele trei puncte, vreau să-mi felicit jucătorii, au avut determinare, atitudine. Un joc greu, câștigat cu emoții pe final. Sunt bucuros, doar noi și Dinamo am reușit să câștigăm două meciuri în acest an. Suntem pe un drum bun și e important să ne menținem această continuitate printr-un joc bun și rezultate. Urmează jocul cu Dinamo. Deocamdată vreau să mă bucur pentru cele trei puncte de astăzi pentru că am trăit la maxim. Pe final, îmi sărea inima din piept. Mă bucur în seara asta iar de mâine ne gândim la meciul cu Dinamo”, a spus Liviu Ciobotariu.

Bergodi: „Meritam cel puțin un punct

De partea cealaltă, Cristiano Bergodi a declarat că echipa sa merita măcar un punct deoarece în partea secundă FC Voluntari a dominat jocul și și-a creat mai multe ocazii de gol.

„A fost un meci greu. Din păcate, nu am luat niciun punct. Păcat că nu am jucat în prima repriză cum am jucat în repriza a doua. În a doua repriză mi-a plăcut echipa și am văzut ceea ce am făcut până acum. În prima repriză am făcut un cadou Botoșaniului, nu am jucat cu atitudinea potrivită. Nu am înțeles de ce am jucat cu frică în prima repriză. E și meritul Botoșaniului care a jucat binișor în prima repriză. În a doua repriză am jucat noi mai bine și meritam cel puțin un punct. Meciul cu Sepsi trebuia uitat, poate și eu am o parte de vină”, a spus Cistiano Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.