Intervenții ale muncitorilor DSPSA în mai multe zone din oraș

0
47

Muncitorii Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement au acționat și astăzi, cu promptitudine, pentru a îndepărta crengile rupte din cauza căderilor masive de ieri. Aceştia au intervenit în următoarele zone: Bulevardul George Enescu, intersecția  strada Pacea – Bulevardul George Enescu, zona Tribunalului, Casa Corpului Didactic, străzile Petru Rareș, Iuliu Maniu, Octav Onicescu 5, Ștefan Luchian 24, Parcul Tineretului.

Totodată, pentru a preveni ruperea crengilor din cauza greutății zăpezii, muncitorii au îndepărtat, atât cât a fost posibil, zăpada de pe conifere, în parcuri, pietonale şi zona mediană a Bulevardului George Enescu.

„Au fost deszăpezite şi artere şi zone din oraş, respectiv Pietonalul Transilvaniei, Pietonal Bancar, Casa Cărții, Direcția Impozite și Taxe Locale, Primărie, parcuri, terenul de joacă și parcarea aferentă din Zona de recreere de lângă Parcul Mihai Eminescu. Acțiunile specifice de iarnă vor continua şi în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.