Întâlnire informativă la finanțe

0
46

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează mâine
14 noiembrie, la ora 14, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, o nouă întâlnire cu contribuabilii. Temele anunţate a le fi prezentate acestora cuprind regimul fiscal aplicabil veniturilor din drepturi de proprietate intelectuală şi veniturilor din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, OUG nr. 89 din 2018 privind unele măsuri fiscal- bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene, HG 807 din 2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat, serviciile electronice oferite de ANAF, precum şi calendarul obligaţiilor de declarare şi plată aferente lunii noiembrie.

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei.
Le recomandăm contribuabililor care doresc să pună întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.