Hervin Ongenda are șanse mici de a debuta în meciul cu Hermannstadt

0
38

Noua vedetă a FC Botoșani are șanse foarte mici de a debuta în partida de vine contra formației Hermannstadt. Hervin Ongenda a trecut testele medicale încă nu are drept de joc deoarece nu i-au sosit documentele de la Murcia.

În plus, francezul vine după o perioadă destul de lungă în care nu a jucat și este în urmă cu pregătirea fizică. Potrivit reprezentanților clubului FC Botoșani, Hervin Ongenda poate face față fizic maxim 20-30 de minute.

Antrenorul Costel Enache spune că francezul de 23 de ani care a trecut pe la PSG este dispus la efort și că se implică în antrenamente.

„E un jucător cu un statut aparte. Am urmărit secvențe cu dânsul alături de Ibrahimovic, de Cavani. Sunt lucruri importante, lucruri care spun ceva despre valoarea unui jucător. Sigur, reculul ăsta incredibil, spune și el ceva. Mă așteptam la un jucător un pic arogant, delăsător dar nu e așa. Hervin e un jucător cu o calitate care îți sare în ochi la prima atingere de minge. Un jucător care poate face foarte ușor diferența. Încerc să-l fac să conștientizeze că nu e suficient și că are nevoie de muncă, de disciplină umană și profesională. Pentru mine e important că e dispus la efort, la antrenament și mi s-a părut foarte implicat în cantonamentul din Austria. Este bila cea mai albă a lui”, a spus Costel Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.