Contre între proprietarul plajei Stânca și autoritățile locale: „Nu au nicio autorizație de la primărie, nu plătesc nimic la bugetul local / Va fi un proces”

0
58

Plaja Stânca a fost deschisă week-end-ul trecut dar reprezentanții Primăriei Ștefănești spun că nu există niciun fel de autorizație. De partea cealaltă, proprietarii plajei spun că va urma un proces cu primăria.

Plaja de la „Marea Nordului” a fost deschisă oficial abia week-end-ul trecut și nu în iunie așa cum era de așteptat. Reprezentanții primăriei susțin că nu au emis autorizațiile necesare deoarece proprietarul nu are toate avizele.

„Ei sunt cu actele așa cum erau acum jumătate de an sau un an. Sunt la același nivel cum erau acum jumătate de an. Ei au deschis activitatea, așteaptă clienți și spun că au întârziat din cauza primăriei. Nu aveam cum să le dăm autorizație deoarece ei nu aveau toate avizele. Funcționează la fel ca vara trecută. Nu au nicio autorizație de la primărie, nu plătesc nimic la bugetul local. Eu chiar m-am implicat la început și mi-am dorit să funcționeze acea plajă. și acum îmi doresc să funcționeze dar legal”, a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

De partea cealaltă, Pansela Merticariu, cea care s-a ocupat de amenajarea plajei și terasei de la „Marea Nordului”, spune că a deschis oficial activitatea și că va urma un proces, evitând să dea detalii.

„Eu voi lupta și-mi voi da tot interesul să avem plajă în județ. A fost primul week-end din acest an cu vreme frumoasă. Încă nu doresc să dau în presă anumite chestii de culise dar va fi proces. Niciodată nu voi restricționa accesul oamenilor care vor veni acolo. Cât despre investiții, desigur că sunt din an în an. Mă gândesc și la un restaurant cu specific pescăresc”, a spus Pansela Merticariu.

Vara trecută, în fiecare week-end au venit sute sau chiar mii de oameni la „Marea Nordului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.