Gală pentru sută de personalități botoșănene

0
26

Pe 17 decembrie, municipalitatea va organiza la Casa Sindicatelor o gală în cadrul căreia o sută de botoşăneni, cu rezultate deosebite în domeniul lor de activitate, vor primi placheta „Centenarul Marii Uniri”. La iniţiativa primarului Cătălin Flutur, consilierii municipali au votat proiectul vizând alocarea a 20.000 de lei pentru achiziţionarea a o sută de plachete, precum şi organizarea unei ceremonii de decernare a acestor plachete. Lista cu personalităţile care vor fi premiate, persoane care au contribuit la dezvoltarea oraşului şi promovarea imaginii municipiului Botoşani, a fost avizată şi de către o comisie din care au făcut parte consilieri municipali de la PSD şi PNL.

Plachetele vor conţine un mesaj legat de evenimentul sărbătorit, respectiv un citat al marelui istoric Nicolae Iorga privind actul Unirii.

Pentru a fi evitate discuţiile, nu vor fi acordate plachete pentru activitatea pe plan politic, ci din domenii cum ar fi cultură, educaţie, sănătate, sport, civic etc.

Cătălin Flutur a declarat că la această dată este în derulare procedura de achiziţie publică a plachetelor.

În continuarea galei, este programat Concertul Extraordinar de Crăciun al Filarmonicii Botoşani. Sub bagheta dirijorală a lui Daniel Manasi, orchestra filarmonicii va prezenta colinde, piese pop, pop simfonic, pagini orchestrale de largă popularitate, divertisment simfonic. Alături de orchestră va cânta şi îndrăgita artistă Paula Seling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.