Fundașul stânga Florin Acsinte a semnat în această după amiază cu Hermannstadt și a făcut primul antrenament sub comanda lui Vasile Miriuță.

Florin Acsinte s-a despărțit în vară de FC Botoșani după ce conducătorii clubului au vrut să-i micșoreze contractul cu aproape 50%. De altfel, el nici nu mai era dorit de antrenorul Costel Enache care l-a folosit foarte puțin în sezonul trecut de campionat. A refuzat câteva oferte din Liga 1 deoarece și-a dorit să plece în străinătate. Cum transferul în străinătate nu s-a realizat, Florin Acsinte a acceptat oferta primită recent de la Hermannstadt și a semnat până în vară, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

„Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut. Si iata ca Dumnezeu nu m-a parasit nici acum, mi-a dat ocazia sa arat tuturor ca inca pot, inca sunt aici sa dau tot ce e mai bun din mine. Voi face tot posibilul sa fructific aceasta sansa si sa ajut cum pot echipa la care am ajuns. Va multumesc tuturor pt sprijin si Doamne ajuta”, a fost mesajul lui Florin Acsinte, după ce a semnat cu formația sibiană.

Articolul precedentProiect Erasmus la școala gimnazială 1 Albești
Articolul următorINCENDIU în apropierea benzinăriei Petrom FOTO&VIDEO