FC Botoșani – Zimbrul Chișinău 4-1. Debut cu victorie pentru Liviu Ciobotariu

0
32

Liviu Ciobotariu a debutat astăzi pe banca echipei FC Botoșani, în amicalul jucat împotriva formației Zimbrul Chișinău. Partida s-a jucat de la ora 11.00, pe stadionul Mecanex.

Antrenorii FC Botoșani au început meciul cu: Pap – Patache, Miron, Chindriș, Chitoșcă – Rodriguez, E. Papa – Golofca, Ongenda, Fabbrini – Trujic.

Atacantul sârb Nikola Trujic a deschis scorul în minutul 15 dar oaspeții au egalat prin Dan Pâslă, în minutul 30. Cu șapte minute înainte de pauză, fundașul George Miron a readus pe FC Botoșani în avantaj.

La pauză, antrenorii de la FC Botoșani au schimbat toți jucătorii din compartimentul ofensiv. Echipa care a început partea secundă: Fraisl – Dumitraș, Miron, Chindriș, Chitoscă – Rodriguez, E. Papa – Corban, Fulop Florescu – Brekalo

Fundașul George Miron a marcat pentru 3-1 în debutul reprizei secunde după care a urmat un joc de luptă. Cu două minute înainte de final, Andrei Dumitraș a marcat de la aproape 60 de metri iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1.

În această partidă nu au jucat Karaboue și Roman, ambii cu probleme medicale. De asemenea, au lipsit Soiledis, Oaidă și Pițian care sunt de mai mult timp accidentați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.