FC Botoșani riscă să piardă mai mulți titulari: “Jumătate din echipă are oferte”

0
57

FC Botoșani a încheiat anul 2019 la două puncte de play-off și rămâne în lupta pentru un loc la masa bogaților. Problema lui Marius Croitoru este că în momentul de față mai mulți titular au oferte tentante atât din țară cât și din străinătate.

Tehnicanul botoșănean i-a anunțat pe șefii clubului că ar vrea să mențină echipa de bază și să se lupte până în ultima etapă pentru un loc în play-off. În același timp, el recunoaște că unii jucători sunt greu de ținut în momentul în care apar oferte tentante atât pentru ei cât și pentru club.

“În momentul acesta, aproape jumătate din echipă are oferte. Haruț, Chindriș, Miron, Rodriguez, Papa, Ongenda, Ofosu, Ashkovski. Sunt jucători care au oferte clare. Din punct de vedere fotbalistic, eu am dus echipa acolo unde am zis, să joace un fotbal plăcut. Obiectivul lor personal a fost de a avea șanse la play-off. Din punct de vedere financiar, sunt lucruri care mă depășesc. Datoria mea ca antrenor este să am rezultate cu jucătorii pe care îi aduc. Vor pleca unii și vor veni alții. Eu mi-aș dori să rămânem în aceeași componență dar situația financiară a Botoșaniului nu se poate compara cu a altor echipe care beneficiază de 1-2 milioane de euro în plus, din alte părți. Bănii aceștia trebuie să-i producem din vânzare de jucători”, a spus Marius Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.