FC Botoșani mizează pe jucători străini. Vor mai veni doi atacanți și un fundaș

0
47

FC Botoșani s-a despărțit de trei jucători și probabil vor mai pleca încă trei-patru jucători în zilele următoare. Locul acestora va fi luat de jucători străini cu care clubul FC Botoșani este în negocieri avansate.

În afara fundașului stânga austriac, vor mai veni un fundaș central și doi atacanți. De asemenea, în lotul primei echipe au fost cooptați patru jucători de 19-20 ani.

“Ne așteaptă o perioadă scurtă de pregătire. Nu avem foarte mult timp la dispoziție. În data de 10 ianuarie plecăm în Antalya unde vom avea 5 meciuri amicale. Va fi o perioadă de acumulări. În mare parte, lotul este făcut. În ceea ce privește plecările, îi avem pe Trujic, Brekalo și Papa. Ca și sosiri certe, avem un fundaș stânga austriac. Suntem în negocieri avansate cu încă doi-trei jucători. Doi atacanți și un fundaș central”, a spus Liviu Ciobotariu.

FC Botoșani va juca cinci meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, cel mai puternic adversari fiind Ludogorets din Bulgaria.

“Mi-am dorit să am jocuri tari, jocuri dure. Ne așteaptă un retur destul de puternic. Foarte importante sunt primele două jocuri, de la Chiajna și cel de acasă cu Voluntari. În cazul în care vom obține șase puncte iar echipele din fața noastră se vor împiedica, vom avea speranțe mari pentru play-off. Totul va depinde doar de noi”, a spus Liviu Ciobotariu.

La revenirea din cantonament, FC Botoșani va mai juca un meci amical. Pentru că primul meci oficial va fi pe sinteticul de la Chiajna, Ciobotariu vrea ca ultimul meci amical să fie pe teren sintetic, împotriva formației Știința Miroslava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.