Vacanța s-a încheiat pentru jucătorii echipei FC Botoșani. Astăzi la prânz, roș-alb-albaștrii au venit la reunirea lotului după care au efectuat primul antrenament din 2019.

De la reunire au lipsit Soiledis, Ongenda și Fabbrini. Cei trei au fost învoiți de antrenorul Liviu Ciobotariu, ei urmând să revină la pregătire înainte de plecarea în cantonament. Rămâne de văzut dacă italianul Diego Fabbrini va mai merge în cantonament cu FC Botoșani sau va semna cu o altă echipă. Mai multe echipe și-au manifestat interesul să-l transfere, printer care se numără CFR Cluj și FC SB.

În schimb, la reunire au fost austriacul Marcel Holzmann, plus Bogdan Melinte, Răzvan Andronic, Radu Marinescu și Bogdan Filip. Cei patru tineri jucători au fost promovați de la echipa a doua și de la echipele de juniori. Vor merge cu echipa în cantonamentul din Turcia dar sunt șanse mici să joace în partea a doua a campionatului.

După reunirea lotului, antrenorul Liviu Ciobotariu a programat primul antrenament din 2019. Pentru jucătorii FC Botoșani urmează două zile în care vor efectua vizita medicală iar pe 10 ianuarie vor pleca în cantonamentul din Turcia.

Articolul precedentA provocat un accident dar a spus că altcineva a condus mașina
Articolul următorFC Botoșani mizează pe jucători străini. Vor mai veni doi atacanți și un fundaș