FC Botoșani a reușit a doua victorie consecutivă din acest campionat. După victoria de pe teren propriu în fața celor de la Dinamo, echipa lui Costel Enache a reușit să obțină trei puncte și la Mediaș, în fața unei formații aflată pe podiumul Ligii 1.

Costel Enache a început meciul de la Mediaș cu o formulă ofensivă din care au făcut parte Golofca, Ongenda, Fabbrini și Roman. Cei patru nu și-au făcut simțită prezența pe teren iar după un sfert de oră de joc haotic, Gaz Metan Mediaș a deschis scorul prin Yazalde, în urma unor greșeli în defensiva botoșănenilor. Șase minute mai târziu, gazdele puteau majora scorul prin Ely Fernandez dar goalkeeaperul Edi Pap a avut o intervenție spectaculoasă.

Prima ocazie a botoșănenilor vine în minutul 29. Fabbrini își depășește ușor un adversar, îi pasează lui Roman dar vârful împrumutat de la Craiova șutează mult pe lângă poartă din marginea careului. Chamed în 37 și Buziuc în 45 sunt aproape de a majora scorul dar la pauză a fost 1-0 pentru Gaz Metan Mediaș.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac, Golofca greșește o centrare de pe dreapta iar Pleșca respinge de lângă bară. În minutul 50, Golofca îi centrează lui Roman dar atacantul botoșănean nu reușește să-l învingă pe Pleșca. Gazdele revin în ofensivă, Ely Fernandez șutează de la 18 metri dar Edy Pap își salvează înă o dată echipa.

În minutul 73, FC Botoșani reușește egalarea. Golofca a centrat foarte bine de pe dreapta iar Roman a reușit în sfârșit să marcheze. Un minut mai târziu, gazdele sunt aproape de a reveni în avantaj dar Pap își salvează încă o dată echipa.

Dumitraș execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar trimite mingea pe lângă poartă. În minutul 88, Roman profită de o greșeală a lui Coimbra și cade în careu iar Istvan Kovacs dictează penalty. Rodriguez execută foarte bine lovitura de la 11 metri iar FC Botoșani  era foarte aproape de a doua victorie consecutivă. În cele cinci minute de prelungiri, elevii lui Enache au reușit să țină mingea departe de poarta lui Pap iar partida s-a încheiat cu victoria botoșănenilor.

Articolul precedentNuntă de aur cu aproape 100 de cupluri la Rădăuți Prut FOTO
Articolul următorSinucidere în Botoșani. Un tânăr de 31 de ani și-a tăiat venele în baia apartamentului