Primăria comunei Rădăuți Prut a organizat pentru prima dată „nunta de aur”, un eveniment la care au participat toate cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie sau mai mult. Unul dintre cupluri are 73 de ani de căsătorie.

„Mirii” au fost invitați duminică la căminul cultural din localitatea Miorcani unde organizatorii i-au așteptat ca la o adevărată nuntă, cu mesele întinse și orchestra pregătită să le cânte.

Gazdă a fost primarul Viorel Nichiteanu care le-a oferit oamenilor câte o diplomă de excelență, un buchet de flori și câte un plic cu bani după care i-a invitat la masă și la distracție. Cozmiță Lascarache și orchestra lui au venit la Rădăuți Prut să le cânte „mirilor”. La început, au fost timizi dar îndemnați de lăutarul Cozmiță Lascarache și de primarul Viorel Nichiteanu, oamenii au ieșit la dans și s-au distrat cum nu au mai făcut-o de mult timp. Printre sărbătoriți s-au numărat un fost primar, un fost deputat în perioada comunistă, ingineri, profesori, oameni care au lucrat la mina din Miorcani sau oameni care au muncit în agricultură.

Articolul precedentBotoșaniul organizează luna viitoare Campionatul Balcanic de Cros. Peste 200 de sportivi din 19 țări vin să concureze 
Articolul următorFC Botoșani învinge cu 2-1 la Mediaș și urcă pe 8 în Liga 1