FC Botoșani încheie anul 2018 cu o victorie

0
45

FC Botoșani a încheiat anul cu o victorie iar Liviu Ciobotariu și elevii săi vor avea o vacanță liniștită. FC Botoșani s-a impus la limită, scor 1-0, în fața formației Dunărea Călărași.

FC Botoșani a început meciul în atac, s-a apropiat de careul oaspeților dar nu a reușit să-și creeze vreo ocazie de gol la poarta lui Gabriel Popa. Fabbrini și Ongenda punctează la impresia artistică. Ultimul centrează perfect pentru Roman dar atacantul venit de la Craiova reia mult pe lângă poartă.

În minutul 36, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Golofca centrează de pe stânga iar Ongenda marchează cu capul din interiorul careului.

În ultimul minut al primei reprize, oaspeții au șansa egalării dar Walace reia cu capul puțin pe lângă poartă.

Repriza a doua începe cu FC Botoșani în atac, Fabbrini șutează din marginea careului dar goalkeeperul oaspeților prinde în doi timpi. Honciu șutează din marginea careului dar Pap respinge corner.

Fază spectaculoasă făcută de FC Botoșani. Golofca îi pasează excelent lui Ongenda care șutează la colțul lung dar mingea trece putin peste poartă. Souda șutează din marginea careului dar nu prinde cadrul porții. V. Alexandru este aproape de egalare în minutul 78. Patache șutează de la 30 de metri puțin peste poartă.

În minutul 90, Bourceanu șutează de la 25 de metri dar Pap se întinde și deviază mingea în corner. Partida s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani, o victorie dedicată suporterilor care au înfruntat frigul pe stadionul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.