Prezent la Botoșani, omul de afaceri Viorel Cataramă a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale de la finalul anului viitor și că va adopta modelul Donald Trump.

Deși are doar o lună de când a lansat Partidul Dreapta Liberală, Cataramă susține că această formațiune politică va intra în bătălia electorală atât la alegerile europarlamentare cât și la cele prezidențiale. A declarat că modelul său este Donald Trump, președintele Americii.

„Am anunțat că voi candida la alegerile prezidențiale. Voi fi singurul candidat pro capitalism în România, în competiție cu socialistul Iohannis, cu socialistul Tăriceanu și comunistul Cioloș. Nu vorbesc de candidatul PSD-ului pentru că aia e în turul doi. Românii vor trebui să se pronunțe dacă vor capitalism sau socialism.

Eu merg pe modelul Trump. Mă adresez celui care muncește în sectorul privat. Este adevărat că mulți angajați din sectorul privat nu privesc cu ochi buni patronii. Dar mai rău îi privesc pe cei din aristocrația bugetară. Românul care lucrează în sectorul privat vede avantajele pe care le au cei din aristocrația bugetară. Are o antipatie mult mai mare față de instituțiile statului. Nu am treabă cu PNL-ul care este un partid de stânga, socialist. Suntem o forță pro capitalism. Adunăm în jurul nostru pe care care vor capitalism”, a afirmat Cataramă.

Articolul precedentCadouri pentru copiii din Centrul de Plasament Trușești
Articolul următorFC Botoșani încheie anul 2018 cu o victorie