FC Botoșani – FC Voluntari 2-0. Reacțiile celor doi antrenori

0
32

FC Botoșani este aproape salvată de la retrogradare după victoria din această după amiază în fața formației FC Voluntari. Roș-alb-albaștrii sunt la zece puncte de primul loc retrogradabil și a scăpat în mare măsură de emoții.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a arătat mulțumit de prima repriză și a spus că în partea secundă a preferat să apere avantajul de două goluri.

„Îmi felicit jucătorii pentru victorie, o victorie importantă pentru noi. Am făcut o primă repriză bună, am fost agresivi, am pus presiune, am marcat două goluri, am avut o posesie progresivă bună. În a doua repriză am scăzut tempoul. Ne-am interesat mai mult rezultatul, chiar dacă publicul cerea mai multe goluri. Ei vin la stadion să vadă fotbal însă este mult mai important rezultatul. Puteam să mai marcă, ne-am creat câteva situații însă nu am fost inspirați. Trebuie să rămânem concentrați la ce avem de făcut în continuare. O ne bucurăm în seara asta pentru victorie iar de mâine trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un program foarte greu, jucăm din trei în trei zile, avem deplasări lungi”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Bergodi: „Sunt dezamăgit”

De partea cealaltă, Cristiano Bergodi este nemulțumit de atitudinea elevilor săi în prima repriză a meciului de la Botoșani.

„Sunt dezamăgit. În prima repriză am jucat fără atitudinea potrivită pentru un astfel de meci. Știam că va fi un meci greu, Botoșaniul este o echipă cu jucători tehni, viteză. Jocul s-a rupt la eliminarea lui Popadiuc și la al doilea gol. În a doua repriză am ratat, am ajuns în careu de două-trei ori. Am arătat o atitudine potrivită. În prima repriză nu știu ce s-a întâmplat. Sper că vom arăta diferit miercuri când jucăm cu Chiajna”, a spus Cristiano Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.