Oficialii FC Botoșani au început pregătirile pentru partida cu FC SB, programată duminică seara pe stadionul Municipal. Principala preocupare este asigurare unui teren cât mai bun la startul partidei.

Pentru că în Botoșani a început să ningă și se anunță temperaturi scăzute în următoarele zile, reprezentanții clubului FC Botoșani au decis utilizeze foliile de protecție. De asemenea, ei spun că vor porni și sistemul de încălzire al terenului.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că terenul va fi bun la ora jocului chiar dacă va ninge și vor fi temperaturi scăzute.

„De obicei, terenul nostru este foarte bun. Am jucat la Sepsi pe un teren foarte, foarte greu. Era foarte greu să-ți menții echilibrul. La Botoșani, terenul de joc arată bine. Trebuie să felicităm pe organizatori. Noi menajăm terenul, nu intră pe el, vrem să arate foarte bine la ora jocului. Probabil va fi un meci de luptă”, a spus Liviu Ciobotariu.

edh
edh
Articolul precedentVIDEO FC Botoșani caută prima victorie în fața FC SB-ului. L. Ciobotariu: Suntem pregătiți să facem un rezultat bun
Articolul următorParcul Cornișa ar putea fi extins