FC Botoșani – Concordia Chiajna 0-2

0
29

După două deplasări consecutive la FC SB și Dunărea Călărași, FC Botoșani a revenit pe Municipal pentru meciul cu Concordia Chiajna. În această partidă s-au întâlnit două echipe în criză, două echipe aflate în partea de jos a clasamentului și care aveau mare nevoie de puncte.

Meciul începe cu o mare ocazie a gazdelor. Fabbrini îi pasează foarte bine lui Golofca dar acesta nu reușește să marcheze dintr-o poziție singur cu portarul. Dumitraș își încearcă șutul de la 30 de metri dar trimite mult peste poartă.

Același Dumitraș șutează din marginea careului dar Greab prinde. Ongenda execută o lovitură liberă de la 20 de metri, șutează pe poartă dar Greab respinge.

Oaspeții reușesc deschiderea scorului în minutul 32, în urma unei faze fixe. Gorobsov a centrat de pe stânga, Andrei Marc a reluat cu capul la colțul lung și îl învinge pe Ianos Brînză.

În minutul 45, oaspeții marchează din nou. Guessan a reluat cu capul din interiorul careului și scorul devine 0-2. Botoșănenii protestează vehement deoarece Pițian era căzut pe teren, arbitrul nu a oprit jocul iar Chiajna a marcat. În urma protestelor, centralul Lucian Rusandu l-a trimis în tribună pe antrenorul Costel Enache.

La pauză a intrat Miron în locul lui Pițian. În repriza secundă, oaspeții au făcut pasul înapoi, au fragmentat jocul iar FC Botoșani nu s-a mai apropiat de poarta lui Greab.

În minutul 68, FC Botoșani are o lovitură liberă de la 20 de metri. Dumitraș execută dar mingea lovește bara. Ongenda execută și el o lovitură liberă, mingea trece peste poartă iar scorul rămâne 0-2.

Pe finalul meciului, FC Botoșani a jucat cu două vârfuri dar intrarea lui Brekalo nu s-a văzut. În minutul 83, spectatorii au început să scandeze DEMISIA!

Partida se încheie cu victoria oaspeților iar FC Botoșani ajunge pe loc de baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.