Dorinel Munteanu a debutat cu o victorie pe banca echipei Concordia Chiajna. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Botoșani și a urcat în clasamentul Ligii I.

Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit atât de jocul cât și de rezultat și spune că își dorește aceeași atitudine la fiecare meci.

„Mă bucur foarte mult de atitudinea echipei mele, ținând cont că aveam în față o echipă bună din campionatul românesc, jucători valoroși, un lot foarte valoros, care își dorește să joace în play-off. Astăzi am avut un început ezitant, cu câteva greșeli individuale dar am avut un portar într-o formă foarte bună. După 15 minute am început să controlăm jocul, să ne închidem bine, nu am dat spații adversarului și am marcat. În repriza a doua am reușit să închidem jocul. Sunt foarte mulțumit de atitudinea echipei, de determinare, de munca depusă în cele 90 de minute. A fost primul joc, mai sunt 17 jocuri până la final. Tratăm fiecare joc în parte. Am nevoie de concentrare, de randament maxim în fiecare partidă, chiar și în Cupa României, la final vom vedea”, a spus Dorinel Munteanu.

Articolul precedentFC Botoșani – Concordia Chiajna 0-2
Articolul următorEnache și-a trimis secundul să vorbească despre înfrângerea cu Chiajna