FC Botoșani a început cu stângul în play-off

0
42

FC Botoșani nu a reușit să învingă nici măcar pe Concordia Chiajna, o echipă aproape retrogradată în Liga a doua. Jucătorii celor două echipe au chinuit fotbalul iar cei aproximativ 600 de oameni  veniți la stadion au plecat dezamăgiți.

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 12 când Fulop a reluat cu capul din interiorul careului dar mingea trece peste poartă. A doua ocazie a meciului a fost în minutul 24 când Golofca profită de o gafă a defensivei ilfovene dar șutează slab și Râmniceanu respinge.

În minutul 29, portarul oaspeților gafează dar Roman nu reușește să împingă mingea în poartă. Pe finalul primei reprize, Fabbrini are un conflict cu un adversar la centrul terenului și vede cartonașul galben.

Băgați în ședință de Liviu Ciobotariu, Fabbrini&Co au ieșit mai hotărâți de la vestiare. Ongenda execută o lovitură liberă dar mingea trece la vreo 10 metri peste poartă. Prima șansă de gol a oaspeților a venit în minutul 54 când Ovidiu Marc reia spectaculos din centrul careului dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Pap.

Pe final, cei de la Chiajna au dominat dar fără să-și creeze vreo ocazie la poarta lui Pap iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.