Oamenii de afaceri din județul Botoșani se implică în acțiunea de protest inițiată de suceveanul Ștefan Mandachi și își vor suspenda activitatea pe data de 15 martie, la ora 15.00.

Printre oamenii de afaceri care au anunțat că își suspendă activitatea, se numără și Dumitru Balan, patronul firmei care se ocupă de transportul cu maxi-taxi în Botoșani. Mai mult, el a anunțat astăzi că protestează pentru că nu se modernizează nici în acest an drumul european Botoșani – Tg. Frumos și intenționează să realizeze simbolic un metru de drum.

„Și eu doresc să fac un metru de drum european. Va fi în Botoșani, m-am gândit la o locație, am discutat cu cineva. Mă gândesc ca în două-trei luni să îl fac. Simbolic, așa cum a făcut și Mandachi de la Suceava. Și noi avem nevoie de o astfel de investiție. Din 1990 și până acum s-a făcut campanie electorală pe drumul Botoșani – Tg. Frumos. Au trecut trei decenii și se merge pe aceeași campanie. Mergem pe drumurile lui Ceaușescu, nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Dumitru Balan.

Pe data de 15 martie, la ora 15.00, niciun microbuz nu va mai pleca pe traseele de maxi-taxi. Dumitru Balan spune că își asumă toate riscurile și că le va explica oamenilor motivul acestei acțiuni de protest.

„Îmi asum și probabil o să-și asume și oamenii, o să înțeleagă, o să facem cunoscut dinainte. De la 15.00 la 15.15 nu va mai pleca nicio mașină de pe capăt. Un sfert de oră activitatea va fi întreruptă”, a mai spus omul de afaceri botoșănean.

Articolul precedentFC Botoșani a început cu stângul în play-off
Articolul următorDumitru Balan: „Eu trebuie să plătesc șomaj statului ca statul să îi plătească pe șomeri. Să îi trimită la mine că îi angajez”