Fabbrini va pleca în vară de la FC Botoșani: „Aveam o înțelegere verbală cu Iftime dar a căzut”

0
29

FC Botoșani îl va pierde pe italianul Diego Fabbrini la finalul acestui sezon. Deși conducătorii clubului spuneau că s-au înțeles cu fotbalistul și că va rămâne încă un sezon la Botoșani, lucrurile s-au schimbat radical.

Impresarul Florin Manea, cel care l-a adus pe Fabbrini la Botoșani, a anunțat că sunt șanse de 1% ca italianul să rămână și din vară.

L-am întrebat pe Fabbrini dacă și-a prelungit contractul și a negat. „Dacă clubul vrea să mă păstreze, trebuie să-mi facă o ofertă”, a fost reacția lui Fabbrini.

Impresarul Florin Manea spune că a avut discuții referitoare la prelungirea contractului dar că a fost o înțelegere verbală care acum nu mai este valabilă.

„Nu a prelungit nimic. Aveam o înțelegere verbală cu Iftime dar a căzut după ce s-a întâmplat cu Roskopf. Și mai ales după modul cum m-a tratat Anton. Încercam să fac ceva pentru ei dar acum nu ma mai interesează. Le urez succes”, a spus impresarul Florin Manea.

Patronul FC Botoșani spune că de fapt ar exista un contract dar Fabbrini poate pleca oricând. În același timp, Valeriu Iftime spune că fotbalistul italian va mai rămâne încă un an la Botoșani dar cu un contract mai mare.

„Eu nu am vorbit cu Manea. Nu are niciun drept să-l critice și să-l analizeze pe Cătălin Anton. Eu vă garantez că Fabbrini mai rămâne un an la noi, cu sau fără Manea. Bineînțeles că și el are frustrările lui că nu a reușit să joace în play-off. Este semnat un contract pe care eu îl rup când vrea Fabbrini. El alege dacă rămâne sau nu la noi. Dacă el vrea să plece în altă parte, pot să-l țin? E adevărat că termenii financiari pe care i-am vorbit cu Fabbrini pentru anul viitor, sunt destul de mari. Eu am vrut să rămână la mine și să nu aibă gând de plecare”, ne-a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.