Botoșăneni amendați pentru mizeria din curți

0
30

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au sancționat ieri proprietarii a două imobile de pe str. Humăriei, pe motiv că nu au luat măsuri pentru a asigura curățenia curților, acestea fiind transformate în spații de colectare a deșeurilor.

Aspectul imobilelor este unul insalubru, deșeurile din carton, pet-uri, aparatură nefuncțională, depozitate necontrolat constituind mediul prielnic pentru apariția rozătoarelor.

„Având în vedere prevederile H.C.L. nr. 355/2011 și aspectele constatate, a fost dispusă sancționare contravențională a celor doi proprietari cu amendă, cuantum total de 800 lei și măsura realizării igienizării imobilul. În acest sens, Politia locala informează că neîndeplinirea obligației de a asigura curățenia imobilelor deținute sub orice formă constituie contravenție, se sancționează cu amendă de la 400 lei la 1000 lei pentru persoane fizice și de la 1000 lei la 2000 lei pentru persoane juridice, în conformitate cu prevederile art. 7 din H.C.L. nr. 355/2011. Activitățile de identificare a proprietarilor care nu asigură igiena în imobilele şi incintele deţinute sub orice formă, vor continua pe parcursul lunii martie”, se precizează în comunicatul Poliției Locale Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.