Drumul va fi lărgit de la 7 la 12 metri. Lucrările încep anul viitor

0
37

În toamna acestui an va fi finalizată licitația la drumul Botoșani – Hârlău – Tg. Frumos și dacă nu vor exista contestații și procese prin instanță, în primăvară se vor demara lucrările.

Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași susține că ia în calcul varianta ca lucrările să demareze în același timp de la Botoșani și de la Tg. Frumos. De asemenea, el spune că acest drum va fi lărgit și va ajunge la 12 metri, cu 4 metri mai mult decât este în prezent.

„Avem o investiție foarte serioasă care acum este în faza licitației, la București. Este vorba de DN28 B Târgu Frumos – Hârlău – Botoșani. Personal m-am zbătut foarte mult să reușesc să-l scot la liman. Acum sunt în analiză ofertele tehnice și financiare. Cred că în maxim o lună va fi stabilit câștigătorul și sper ca în luna aprilie să înceapă lucrările, probabil din două părți, atât dinspre Târgu Frumos cât și dinspre Botoșani. Drumul va fi lărgit, vor fi făcute casete. Acum are 7 metri, se va duce spre 12 metri cu casete stânga – dreapta, cu sensuri giratorii cu lucrări de siguranță a circulației”, a declarat șeful DRDP Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.