Două servicii din Primăria Botoșani vor lucra pe 16 și 17 august. Flutur: „Când ne e lumea mai dragă și vrem să muncim, mai avem nu știu câtă vacanță”

0
61

Primarul Cătălin Flutur a decis ca angajații Serviciului Stare Civilă și Direcției de Taxe și Impozite să lucreze în zilele de 16 și 17 august. Ceilalți angajați ai primăriei vor fi liberi în cele două zile dar vor trebui să se prezinte la serviciu pe 25 august și 1 septembrie.

„Când ne e lumea mai dragă și vrem să muncim, mai avem nu știu câtă vacanță. Apare o demobilizare. Două zile se gândesc la vacanță și două zile trebuie să-și revină. Două servicii importante, starea civilă și cei de la taxe și impozite… Nu putem să-i tratăm cu spatele pe cei care vin acasă două săptămâni în vacanță și trebuie să-și rezolve mii de lucruri iar noi dăm vacanță. Cele două servicii vor deservi cetățenii pe 16 și 17. În rest este lege. O să le dăm drumul dar am luat decizia clară, vor recupera zilele astea în două sâmbete. Toată lumea la serviciu și putem să-i controlăm. Așa că începem la 7 și terminăm la 17, tot aia era. În momentul de față o duc mult mai bine decât anul trecut sau acum doi ani ”, a spus Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.