Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, aceasta intrând în vigoare astăzi la ora 18.00 şi este valabilă până vineri la 22.00. Astfel, în cursul acestei nopţi, în regiunile vestice și nordice gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și local se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse cu caracter torențial și grindină. În zilele de miercuri (15 august), joi (16 august) și vineri (17 august), mai ales în cursul după-amiezilor și al serilor, în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei, precum și în zonele montane și submontane vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin ploi ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și izolat grindină.
În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

Articolul precedentDouă servicii din Primăria Botoșani vor lucra pe 16 și 17 august. Flutur: „Când ne e lumea mai dragă și vrem să muncim, mai avem nu știu câtă vacanță”
Articolul următorDată limită pentru înmatricularea vehiculelor noi M1, M2 şi N1