Două dosare penale în câteva ore. Primul pentru alcool și al doilea pentru consum de droguri

0
45

Un tânăt în vârstă de 23 de ani, din municipiul Botoșani, s-a ales cu două dosare penale în doar câteva ore. Potrivit polițiștilor, ieri, la ora 18.50, tânărul a fost oprit pe strada Calea Națională.

A fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot ieri, în jurul orei 23:00, au oprit pe strada Puşkin din municipiu un autoturism care rula cu viteză excesivă. La volan era tânărul de 23 de ani care le-a prezentat polițiștilor o dovadă înlocuitoare a permisulului de conducere fără valabilitate, emisă în aceeaşi zi. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa Cannabis, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice. Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.