Enache și-a trimis secundul să vorbească despre înfrângerea cu Chiajna

0
61

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, nu a venit la declarații după eșecul de pe teren propriu în fața formației Concordia Chiajna. De altfel, el nu a fost nici la conferința de presă de joi, înaintea meciului cu Chiajna.

Tehnicianul botoșănean l-a trimis pe Mihai Ștețca, antrenorul cu portarii, să explice înfrângerea cu Chiajna.

„Prea multe nu știu ce ar fi de spus după acest joc. Trecem printr-o perioadă mai grea în privința rezultate. Părerea noastră este că jocul nu reflectă sută la sută rezultatele pe care această echipă le are. Trebuie să ne gândim bine, să gestionăm această situație, să ieșim din această zonă periculoasă în care suntem acum. Îndemnul nostru este la unitate, la echilibru. Ne gândim cum să ieșim din această situație”, a spus Mihai Ștețca.

Întrebat de ce nu a venit Enache la declarații, Ștețca a spus: „Fiind eliminat, nu are voie. Nu știu dacă această eliminare își avea rostul. Costel nu a avut o reacție violentă”.

Chiar dacă a fost eliminat, Costel Enache putea veni în această seară la declarații dar nu a dorit. El a rămas în vestiar unde a avut o discuție cu Valeriu Iftime, patronul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.