Dinamo – FC Botoșani 1-2. M. Rednic: „Dacă au câștigat, înseamnă că au meritat”

0
61

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo, s-a resemnat după înfrângerea din această seară în fața Botoșaniului. Dinamo nu mai are nici măcar șanse matematice de a ajunge în play-off.

Tehnicianul dinamovist a declarat că nu are ce să le reproșeze elevilor săi și că FC Botoșani a fost o echipă mai omogenă și o echipă bună.

„Păcat. Am început bine, am înscris, am avut 1-0. La nivelul ăsta e inadmisibil, pe cornerul tău să fii surprins pe contraatac și să luăm gol. Am avut posibilitatea de două ori să degajăm, nu am făcut-o. A fost o execuție de excepție și am luat primul gol. Trebuie să remarc că am fost surprinși de adversar, s-au închis foarte bine, nu ne-au dat posibilitatea să ne creem foarte multe ocazii. Au fost momente în care la mijlocul terenului am pierdut duelul dar ei nu au fost periculoși. Cred că au avut două șuturi pe poartă și au dat două goluri, două acțiuni individuale. La 1-1 am avut ocazie cu Montini. Noi n-am înscris, ei au înscris la o acțiune individuală. Nu am ce să le reproșez, am jucat cu o echipă mult mai omogenă ca noi, o echipă bună care dacă au câștigat, înseamnă că au meritat”, a spus Mircea Rednic la Look Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.